Известие

Collapse
No announcement yet.

33 ракийки!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

честито и от мен момчета,хубаво е че още ни има,желая здраве щастие на всички фенове на АР33.....
    Last edited by Kris; d.m.y г., 21:09.
    Alfa GTV 1.8 TS
    Alfa 33 1,4 feeling 94г.
    Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Comment

За много години колеги.И за още 2 пъти по толкова с нашите любими 33-чици.Пожелавам на всички много успехи,късмет и щастие през настоящата година!!!

п.с.А да забравих и по малко нерви с колиците
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

честито и от мен,желая здраве щастие на всички фенове на АР33..и през 2010
        Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
        Звукът може да бъде
        описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Ч.Н.Г. и от мен! Много безаварийни километри изпълнени с удоволствие ,много лични успехи и щастие на всички и дано до лятото и аз се присъединя към сектата...
          =-v-=
          Madness? This is ALFA!!!

Comment

Колега,за да се присъединиш към сектата е достатъчно да харесваш 33-ките.Това от своя страна ,означава,че не си съвсем на ред с мозъка.това на свой ред означава,че си държелив,като катър,философ,като селски даскал,а освен това обичаш всички магарета!
            В тоя контекс е достатъчно да имаш чарк ор 33-ка и си в клуба.Ако нямаш,аз имам две седалки за подаряване.
            Разбираш философията ни!
            Добре дошъл в клуба!
            Ако нямаш с какво-ще те оборудваме!

Едит:имам и резервен пепелник за задните седалки!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Така,както описа сектанта,направо имам чувството,че за мен говориш Наздраве
              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

на мен само ми липсва чарколяка....

Comment

Да взема да ти подаря нещо тогава да си имаш за кадем.Имам счупен фар,два счупени стопа,бобина,страничен мигач,гарнитура за картера за 16в,изгорял алфа контрол и още някакви чарколяци дето вече и аз не знам.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

още някой ако се влючи с резервни части и ще можем да съберем цяба 33-ка

Comment

Имам и чисто нов десен фар,ама свети на където му скимне!Освен това,за най-закъсалите , имам три лепенки менте за джанти!
                      Абе варианти много!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

аз имам едно купе за 33, някой да дойде да го вземе и да си отваря курник
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                          аз имам едно купе за 33, някой да дойде да го вземе и да си отваря курник
                          пращай по еконт с частите предложени тук мое си събера една 33-ка

Comment

и да ми я подарите , нали ?
                            =-v-=
                            Madness? This is ALFA!!!

Comment

лица от ромски произход днес ме лишиха от купето, офертата отпада
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                                лица от ромски произход днес ме лишиха от купето, офертата отпада

Comment

Working...
                                X