честито и от мен момчета,хубаво е че още ни има,желая здраве щастие на всички фенове на АР33.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
33 ракийки!
Collapse
X
-
За много години колеги.И за още 2 пъти по толкова с нашите любими 33-чици.Пожелавам на всички много успехи,късмет и щастие през настоящата година!!!
п.с.А да забравих и по малко нерви с колицитеАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
честито и от мен,желая здраве щастие на всички фенове на АР33..и през 2010Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
Звукът може да бъде
описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка
Comment
-
Колега,за да се присъединиш към сектата е достатъчно да харесваш 33-ките.Това от своя страна ,означава,че не си съвсем на ред с мозъка.това на свой ред означава,че си държелив,като катър,философ,като селски даскал,а освен това обичаш всички магарета!
В тоя контекс е достатъчно да имаш чарк ор 33-ка и си в клуба.Ако нямаш,аз имам две седалки за подаряване.
Разбираш философията ни!
Добре дошъл в клуба!
Ако нямаш с какво-ще те оборудваме!
Едит:имам и резервен пепелник за задните седалки!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Да взема да ти подаря нещо тогава да си имаш за кадем.Имам счупен фар,два счупени стопа,бобина,страничен мигач,гарнитура за картера за 16в,изгорял алфа контрол и още някакви чарколяци дето вече и аз не знам.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Имам и чисто нов десен фар,ама свети на където му скимне!Освен това,за най-закъсалите , имам три лепенки менте за джанти!
Абе варианти много!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеаз имам едно купе за 33, някой да дойде да го вземе и да си отваря курникс частите предложени тук мое си събера една 33-ка
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениелица от ромски произход днес ме лишиха от купето, офертата отпада
Comment
Comment